На 19 септември 2014г. 
в основно училище "Васил Левски" се проведе открит урок по повод Европейската седмица на мобилността (16-22 септември) - "Нашите улици - нашият избор" 





















Откриване на новата учебна 2014/2015 година

 в Основно училище "Васил Левски"


На 15 септември ОУ „Васил Левски” открива не само новата учебна година, но и целодневни подготвителни групи!

            На днешния тържествен ден в ОУ „Васил Левски” бе открита не само новата учебна година, но и целодневните подготвителни групи към училището. Официални гости на празника бяха представители от община Пловдив – главен експерт „Образование и култура” госпожа Анюта Николова, а от район „Източен” – зам. кметове господин Начев, господин Чунчуков и главен експерт „Образование и култура” Стефка Симеонова. Те поздравиха учениците и им пожелаха да са здрави, послушни и трудолюбиви. Приветстваха родителите за добрия избор на училище, който са направили, като сигурно и отговорно за бъдещето на децата им място. Пожелаха на учителите сила и увереност във всички начинания.
         Госпожа Гергана Витева – директор на ОУ „Васил Левски”, приветства ученици, учители и гости и прочете поздравителен адрес от госпожа Иванка Киркова – началник на РИО.
         Най-развълнувани бяха първокласниците, които възторжено рецитираха  „Всичко първо е красиво - първа песен, първи час. Ала няма по-щастливо от детето в първи клас.” По-големите ученици представиха танци и песни от репертоара на училището. Накрая бе изпълнен водосвет за здраве и преуспяване в учението от отец Роман от митрополитски храм „Света Марина”.