Състезание по двигателна активност „И аз мога”
в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив

            Вчера в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив се проведе състезание по двигателна активност за деца с и без интелектуални затруднения. То бе организирано от РЦПИОВДУСОП – Пловдив.
ОУ „Васил Левски” любезно предостави своята игрова база за провеждането на щафетни игри между пет отбора, сформирани от ученици от начален и прогимназиален етап от града и областта.
         В оспорвана надпревара, доказвайки своята бързина и прецизност и категорична двигателна активност, І място спечели отборът на ОУ „Васил Левски” с ресурсен учител Весела Делчева.
         Журито в състав – госпожа Гергана Витева – директор на ОУ „Васил Левски” , господин Димитър Благоев - бивш спортист с доказани изяви в гимнастиката и настоящ преподавател в ПУ „Паисий Хилендарски” и господин Караджов - бивш хандбалист, изказа своето възхищение от двигателната култура на всички участници в състезанието. Поздрави състезателите и от петте отбора и им пожела да продължават да се занимават със спорт, да се увенчаят с бъдещи спортни успехи и да не спират да заявяват високо
„ И аз мога!”.
За доброто настроение  на участници и публика се погрижи госпожа Елена Захариева – музикален ръководител на ОУ „Васил Левски”, като осигури подходящо музикално оформление на инициативата.